Детоксикирай се

Супер зелено смути за детоксикация с пшенични стръкове

Супер зелено смути за детоксикация с пшенични стръкове

Брой преглеждания : 3293

Съставки

Начин на приготвяне

Прочисти организма си с тази детоксикираща рецепта за Нутрибомба, която включва пшенични стръкове - продукт, с който повечето блендери не могат да се справят!
Използвай своя Нутрибулет, за да извлечеш всички полезни вещества на пшеничните стръкове - високо концентрираните витамини A и C, всички важни аминокиселини и много протеини, които помагат да прочистиш тялото си!

 • Спанак

  Е, няма да те направи мускулест като Попай Моряка, но със сигурност ще зареди тялото ти с богата доза хранителни вещества. В нежните, но толкова вкусни листа, са заключени пептиди, вид протеини, които намаляват кръвното налягане, противоракови фитонутриенти и молекули на витамин K, изграждащи костната система.

 • Пшенични стръкове

  Да, може да добавиш пшенични стръкове в Нутрибулет, той ще ги пулверизира също като всяко друго зеленолистно растение и ще запази силните им хранителни свойства! Пшеничните стръкове прочистват тялото от токсини и зареждат с енергия. Това е една от храните с възможно най-ниско съдържание на калории и най-висока хранителна стойност. Съставът на пшеничните стръкове е 70% хлорофил, откъдето идват изключителните им алкализиращи свойства за тялото.

 • Ананас

  Само една чаша от сладкия, освежаващ ананас осигурява 76,5% от препоръчителния дневен прием на манган, микроелемент, важен за производството на енергия и антиоксиданти. Ананасът съдържа също витамин C, който подсилва имунитета. Улеснява храносмилането и оказва противовъзпалително въздействие.

 • Ягоди

  Това сладко лакомство е пълно с феноли, които предпазват сърцето, намаляват риска от развиване на ракови заболявания и действат противовъзпалително. Ягодите имат много приятен аромат и могат да допълват голям избор от аромати и текстури. А това няма как да не ги превърне в идеалната добавка към твоята Нутрибомба. Изплакни внимателно и махни дръжчицата със сърцето, преди да ги прибавиш към Нутрибомбата.

 • Неподсладени кокосови стърготини

  Може да се окаже трудно да намериш пресни кокосови орехи, освен в специализирани магазини, да не споменаваме и времето, необходимо за отваряне! Ако предпочиташ да пропуснеш тази част и да преминеш направо към яденето, опитай неподсладените кокосови стърготини! Обикновено се продават в пакети и представляват сушена кокосова сърцевина, която понякога се използва и за декорация при готвене.

 • Кокосова вода

  Кокосовата вода се слави с откритите в съдържанието ѝ електролити, които хидратират по-добре и по-бързо от обикновена вода. Основният електролит в кокосовата вода е калият. Тя е с по-ниско съдържание на натрий от спортните напитки, но не съдържа добавена захар, изкуствени ароматизатори или оцветители!

Top