Енергийни бустъри

Нутрибомба след тренировка

Нутрибомба след тренировка

Брой преглеждания : 8429

Начин на приготвяне

След изтощителна тренировка трябва да презаредиш тялото си с енергия. Тази Нутрибомба е точно това, от което се нуждаеш! Съдържащите се в напитката електролити, протеини и въглехидрати възстановяват енергийните запаси в тялото и ще се почувстваш заситен и ободрен.

Опитай го след следващата си тренировка и няма да сгрешиш!

 • Спанак

  Е, няма да те направи мускулест като Попай Моряка, но със сигурност ще зареди тялото ти с богата доза хранителни вещества. В нежните, но толкова вкусни листа, са заключени пептиди, вид протеини, които намаляват кръвното налягане, противоракови фитонутриенти и молекули на витамин K, изграждащи костната система.

 • Банан

  Любимите банани са лесни за храносмилане и съдържат калий, фибри, манган и витамин C, което ги прави отлична храна за деца и хора, възстановяващи се от болести. Те помагат за добрия сън, подобряват функциите на имунната система, като също така помагат за усвояването и задържането на калций в тялото.

 • Бадемово масло (сурово)

  Омръзна ли ти от доброто старо фъстъчено масло? Замени го с тази вкусна алтернатива - бадемово масло! Бадемово масло съдържа витамин Е, калий, магнезий, желязо, калций и фосфор. Бадемите са добър източник на фибри, на протеини на растителна основа и здравословни мононенаситени мазнини. Само една лъжичка от това ядково изкушение в твоята Нутрибомба ще ти осигури изобилие от полезни здравословни вещества!

 • Кисело мляко

  Киселото мляко е чудесно разнообразие от обичайните видове протеини. То е страхотен източник на калций и съдържа малко въглехидрати (в полза на хората, които следят теглото си) и полезни бактерии. Спокойно може да го ползваш като полезна съставка в своята Нутрибомба, особено когато искаш да добавиш нещо за сгъстяване.

 • Мед

  Необработеният, органичен мед е чудесен за повишаване на често спадналата ни жизненост, благодарение на сладките въглехидрати. Медът е страхотен за облекчаване на възпалено гърло, сутрешно гадене и инфекции на пикочния мехур. Макар че се използва като обикновен подсладител, суровият мед е много по-полезен от рафинираната захар, декстроза и захароза.

 • Кокосова вода

  Кокосовата вода се слави с откритите в съдържанието ѝ електролити, които хидратират по-добре и по-бързо от обикновена вода. Основният електролит в кокосовата вода е калият. Тя е с по-ниско съдържание на натрий от спортните напитки, но не съдържа добавена захар, изкуствени ароматизатори или оцветители!

Top