Отслабване

Нутрибомба за отслабване

Нутрибомба за отслабване

Брой преглеждания : 19208

Съставки

Начин на приготвяне

Няма нужда да си купуваш бутилиран зеленчуков сок! Тази свежа и лесна рецепта за Нутрибомба е много вкусна, леко пикантна и засищаща. И ще ти помогне да отслабнеш. Всички плодове и зеленчуци в нея са с нисък гликемичен индекс, което прави рецептата абсолютно вегетарианско удоволствие!

 • Маруля romaine

  Този хрупкав, свеж и популярен сорт марули поддържа здравето на сърцето с богатството си от витамини A, K и C! За да я подготвиш за екстракция, отдели листата от ствола, измий и отстрани мръсотията, след което ги прибави към сместа за Нутрибомбата. Не се страхувай да късаш или нагъваш листата, за да ги побереш във високата чаша.

 • Броколи

  Броколито е изключително полезно. Богато е на витамин A, витамин C, фолиева киселина и калций, но най-важното е колко много фибри съдържат тези малки зелени гроздове! То осигурява и двата вида фибри - разтворими и неразтворими, от които се нуждае тялото, само в една порция!

 • Камба

  Цветът на камбите се променя, докато зреят. Сладките червени чушки са всъщност узрели зелени камби. Червените, оранжевите и жълтите камби са по-сладки в сравнение със зелените, които имат горчив вкус. Те са чудесен източник на антиоксидантите витамин C и витамин A, като съдържат около 290% от дневния прием на витамин C и 105% от дневния прием на витамин А.

 • Цвекло

  Този вкусен и засищаш зеленчук е нискокалоричен с нулево съдържание на транс и наситени мазнини. Богато е на натрий, магнезий, калций, желязо, фосфат и предлага изобилие от здравословни въглехидрати, които ще заредят тялото с енергия и ще те подготвят за динамичен ден.

 • Грозде

  Гроздето извършва истински чудеса за сърцето. Полифенолите в люспите му намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания и поддържат добри нива на холестерол в тялото. Няма нужда да махаш люспите и семките(ако има такива), когато прибавяш гроздето към Нутрибомбата си. Важно е да го измиеш добре.

 • Superfood super reds
  Това е мощна антиоксидантна смесица от горски плодове, които помагат в борбата със стареенето. Тази уникална комбинация от съставки е полезна за сърцето и е формулирана да помогне с намаляването на оксидацията на клетките, свързана със стареенето. Прочетете повече
 • Вода

  Важно условие да си направиш добре разбита Нутрибомба е да добавиш течна съставка. Водата обикновено е добър избор, тъй като тя е с неутрален вкус и не добавя никакви калории. Водата е отличен източник на хидратация! Една от най-честите причини за различни заболявания всъщност е недостатъчният прием на вода. Често дехидратацията се случва, без дори да го съзнаваме.

Top