Почувствай се щастлив

Детоксикираща Нутрибомба с краставица

Детоксикираща Нутрибомба с краставица

Брой преглеждания : 4744

Съставки

Начин на приготвяне

Краставиците са добър източник на витамин C, витамин A, калий и фибри. Истинско богатство, което подобрява цвета на кожата и намалява кръвното налягане. Добави ги към Нутрибомба за хрупкав вкус и свеж аромат.

 • Краставица

  Краставиците съдържат в себе си 96% вода и са едни от най-хидратиращите зеленчуци, които можете да добавите към Нутрибомбата! Високото съдържание на вода е перфектно за кожата, за детоксикация и дори борба с раковите образувания.

 • Круша

  Крушите са хипоалергенни - с по-малък риск да предизвикат алергии - и с високо съдържание на диетични фибри, прочистващи червата. Те са свежи, маслени плодове, които съдържат мед и витамин C, борещи се със свободните радикали. За да приготвиш екстракт от круши в Нутрибулет, измий ги добре, нарежи ги наполовина и отстранете твърдото ядро, дръжката и семената. Може да оставиш кората.

 • Спанак

  Е, няма да те направи мускулест като Попай Моряка, но със сигурност ще зареди тялото ти с богата доза хранителни вещества. В нежните, но толкова вкусни листа, са заключени пептиди, вид протеини, които намаляват кръвното налягане, противоракови фитонутриенти и молекули на витамин K, изграждащи костната система.

 • Мед

  Необработеният, органичен мед е чудесен за повишаване на често спадналата ни жизненост, благодарение на сладките въглехидрати. Медът е страхотен за облекчаване на възпалено гърло, сутрешно гадене и инфекции на пикочния мехур. Макар че се използва като обикновен подсладител, суровият мед е много по-полезен от рафинираната захар, декстроза и захароза.

 • Кубчета лед

  Да, Нутрибулет може да смели и лед! За да направиш ледени кубчета с максимални ползи за здравето, използвай филтрирана вода. Ако използваш големи кубчета, постави ги последни в чашата, така че острието да разреже първо тях. Използвай пулсиращия механизъм, за да ги нарежеш, след което настрой на режим задържане, за да приготвиш разкошна сладоледена Нутрибомба.

 • Вода

  Важно условие да си направиш добре разбита Нутрибомба е да добавиш течна съставка. Водата обикновено е добър избор, тъй като тя е с неутрален вкус и не добавя никакви калории. Водата е отличен източник на хидратация! Една от най-честите причини за различни заболявания всъщност е недостатъчният прием на вода. Често дехидратацията се случва, без дори да го съзнаваме.

Top