Почувствай се щастлив

Нутрибомба за мъже

Нутрибомба за мъже

Брой преглеждания : 4979

Съставки

Начин на приготвяне

Мъжката Нутрибомба съдържа изобилие от ликопен - антиоксидант, за който е известно, че предпазва от рак на простатата. Добави тиквени или слънчогледови семки за допълнителна доза цинк, много полезен за имунитета и за повишаване нивата на тестостерон. (Това ще доведе и до увеличаване на либидото.)

 • Спанак

  Е, няма да те направи мускулест като Попай Моряка, но със сигурност ще зареди тялото ти с богата доза хранителни вещества. В нежните, но толкова вкусни листа, са заключени пептиди, вид протеини, които намаляват кръвното налягане, противоракови фитонутриенти и молекули на витамин K, изграждащи костната система.

 • Диня

  Макар че 92% от динята е съставена от вода, останалите 8% са заредени с хранителни вещества, особено антиоксиданти. Те включват витамин A, витамин C и ликопен, който помага да се неутрализират свободните радикали. Много лесно е да добавиш диня за сладост и освежаване в Нутрибомбата си – измий, изрежи кората и нарежи на парчета, това е! 

 • Грейпфрут

  Всички сме чували за диетите с грейпфрут! Свойството на този плод да разбива мазнините се дължи на способността му да регулира нивата на инсулина и да потиска апетита. Грейпфрутът е мощен източник на витамин C и е богат на ликопен, който е важен антиоксидант за правилното функциониране на простатата.

 • Вода

  Важно условие да си направиш добре разбита Нутрибомба е да добавиш течна съставка. Водата обикновено е добър избор, тъй като тя е с неутрален вкус и не добавя никакви калории. Водата е отличен източник на хидратация! Една от най-честите причини за различни заболявания всъщност е недостатъчният прием на вода. Често дехидратацията се случва, без дори да го съзнаваме.

Top