Почувствай се щастлив

Чисто зелено смути

Чисто зелено смути

Брой преглеждания : 7177

Съставки

Начин на приготвяне

Леко и освежаващо зелено смути за перфектен старт на деня! Богатството от витамини и минерали в пресните зеленчуци ще те зареди с енергия, а свежият вкус на лимон, краставица и цвекло ще те ободри. Направо ще се влюбиш във вкуса на зеленото смути!

 • Салатен микс

  Предварително опакованият салатен микс е удобен начин да разнообразиш менюто си със свежи зеленолистни зеленчуци, без да трябва да избираш всички продукти отделно. Съдържанието може да бъде различно, но обикновено е съчетание от бейби маруля, швейцарско цвекло, рукола, фризе, мизуна и цикория.

 • Ябълка

  Този любим плод е богат на антиоксиданти и се смята, че предпазва от няколко вида рак. Ябълките могат да ти спестят ходенето при доктора! Помагат срещу сърдечни заболявания, затлъстяване и висок холестерол. Фибрите, които съдържат, са много важни за спиране на повторното усвояване на холестерола.

 • Лимон

  Искаш ли да балансираш нивата си на PH? Лимоните може да са кисели, но не се подлъгвай - те всъщност са страхотни за поддържане на алкалността на тялото, правят чудеса за храносмилателната система и служат за детокс, като помагат за прочистването на организма! За освежаваща Нутрибомба, добави лимонов сок, а не цял лимон. Така ще избегнеш кисело-горчивия вкус.

 • Краставица

  Краставиците съдържат в себе си 96% вода и са едни от най-хидратиращите зеленчуци, които можете да добавите към Нутрибомбата! Високото съдържание на вода е перфектно за кожата, за детоксикация и дори борба с раковите образувания.

 • Конопено семе

  Конопеното семе е пълно с полезни естествени масла и лесни за храносмилане протеини. Само две супени лъжици от тези семена предлагат 11 грама висококачествени протеини, които помагат на клетките да растат и да се регенерират. Конопените семена са също добър източник на омега-6 и омега-3 мастни киселини, които помагат за регулиране на сърцето, имунната система и хормоните.

 • Кокосова вода

  Кокосовата вода се слави с откритите в съдържанието ѝ електролити, които хидратират по-добре и по-бързо от обикновена вода. Основният електролит в кокосовата вода е калият. Тя е с по-ниско съдържание на натрий от спортните напитки, но не съдържа добавена захар, изкуствени ароматизатори или оцветители!

Top