Почувствай се щастлив

Смути с вкус на Мохито

Смути с вкус на Мохито

Брой преглеждания : 3705

Съставки

Начин на приготвяне

Истинско зелено удоволствие със страхотен вкус, който напомня на Мохито! Ментата (спокойно можеш да добавиш повече!) е отлично средство за почистване на небцето, което помага за здравословно храносмилане. Авокадото е богато на полезни мазнини, които ще те държат сит по-дълго време. Хлорелата помага за укрепване на имунитета и действа противовъзпалително.

 • Кейл (къдраво зеле)

  Къдравото зеле има много висока концентрация на два важни антиоксиданта - каротиноиди и флавоноиди, за които е доказано, че помагат за предпазване от рак на пикочния мехур, гърдата, дебелото черво, яйчника и простатата. Кейлът съдържа богато разнообразие от витамини и минерали, които подобряват здравето и прочистват сърдечно-съдовата система.

 • Мента

  Тези прекрасни малки листенца не само освежават дъха, но и са полезни за храносмилането! Те успокояват и помагат при проблеми с храносмилането, възпаления, гадене и главоболие. Полезни са за пациенти с астма (макар че прекаляването може да доведе до обостряне на болестта) и на страдащите от конгестия.

 • Хлорела

  Зелено водорасло, идеално за детоксикация! Съдържа повече алкализиращ хлорофил на грам от всяко друго растение, благодарение на което унищожава металите и токсините от околната среда. Хлорофилът спомага за производството на кръв, подпомага храносмилането, пречиства червата (облекчава запек) и детоксикира черния дроб.

 • Авокадо

  Богато на витамини и минерали, авокадото често е наричано идеална храна. Всяко авокадо съдържа изумително количество от 4 грама протеини - повече от всеки друг плод! Освен това авокадото съдържа най-високата концентрация на мононенаситени мастни киселини сред всички плодове - съединения, които са изключително важни за доброто развитие на мозъка.

 • Вода

  Важно условие да си направиш добре разбита Нутрибомба е да добавиш течна съставка. Водата обикновено е добър избор, тъй като тя е с неутрален вкус и не добавя никакви калории. Водата е отличен източник на хидратация! Една от най-честите причини за различни заболявания всъщност е недостатъчният прием на вода. Често дехидратацията се случва, без дори да го съзнаваме.

Top