Почувствай се щастлив

Нутрибомба Антивирус

Нутрибомба Антивирус

Брой преглеждания : 5680

Съставки

Начин на приготвяне

Ако си от хората, които се разболяват всеки път, когато времето се промени, тази Нутрибулет рецепта е точно за теб! Много богата на витамин C и фибри, Нутрибомбата ще те поддържа хидратиран, когато ти е най-необходимо, особено при смяна на сезоните. Да пием за това!

 • Кейл (къдраво зеле)

  Къдравото зеле има много висока концентрация на два важни антиоксиданта - каротиноиди и флавоноиди, за които е доказано, че помагат за предпазване от рак на пикочния мехур, гърдата, дебелото черво, яйчника и простатата. Кейлът съдържа богато разнообразие от витамини и минерали, които подобряват здравето и прочистват сърдечно-съдовата система.

 • Ябълка

  Този любим плод е богат на антиоксиданти и се смята, че предпазва от няколко вида рак. Ябълките могат да ти спестят ходенето при доктора! Помагат срещу сърдечни заболявания, затлъстяване и висок холестерол. Фибрите, които съдържат, са много важни за спиране на повторното усвояване на холестерола.

 • Лимонов сок

  Приготви се за тренировка! Лимоновият сок може да остави кисел вкус в устата, но помага за загубата на тегло и лекува възпаленото гърло - и не става дума за откачени диети само на лимонов сок! Лимоновият сок съдържа пектин, разтворими фибри, за които е открито, че помагат при отслабване.

 • Конопено семе

  Конопеното семе е пълно с полезни естествени масла и лесни за храносмилане протеини. Само две супени лъжици от тези семена предлагат 11 грама висококачествени протеини, които помагат на клетките да растат и да се регенерират. Конопените семена са също добър източник на омега-6 и омега-3 мастни киселини, които помагат за регулиране на сърцето, имунната система и хормоните.

 • Кокосова вода

  Кокосовата вода се слави с откритите в съдържанието ѝ електролити, които хидратират по-добре и по-бързо от обикновена вода. Основният електролит в кокосовата вода е калият. Тя е с по-ниско съдържание на натрий от спортните напитки, но не съдържа добавена захар, изкуствени ароматизатори или оцветители!

Top