Хлорела

Хлорела

Зелено водорасло, идеално за детоксикация! Съдържа повече алкализиращ хлорофил на грам от всяко друго растение, благодарение на което унищожава металите и токсините от околната среда. Хлорофилът спомага за производството на кръв, подпомага храносмилането, пречиства червата (облекчава запек) и детоксикира черния дроб. Хлорелата възстановява белите кръвни телца, повишава устойчивостта на вирусни инфекции и е отличен лек за хора, страдащи от болестта на Алцхаймер и симптоми на Паркинсон. В допълнение, тя помага и за облекчаване на болки, а освен това е и един от най-добрите източници на протеин (58 г протеин/100 г тегло), съдържа всички 18 аминокиселини и е изключително богата на витамини и минерали.

Ползи за здравето

  • Помага за детоксикацията на черния дроб
  • Богата на високо алкализиращ хлорофил
  • Може да повиши устойчивостта срещу вирусни инфекции
  • Подпомага за поддържането на здрава чревна флора и пробиотиците в стомашно-чревния тракт. Може да подобри чувствителността към инсулин и кръвната захар с течение на времето

Избор

Хлорелата може да се намери на прах или таблетки - праховата форма е по-удобна, ако я използваш често и в големи количества, а таблетките пък създават комфорт, ако се храниш често навън и си далеч от дома. Избери тази, която най-добре отговаря на твоя начин на живот.

Принтирай
Top