Бъди проактивен, за да се предпазиш от заболяването

Бъди проактивен, за да се предпазиш от заболяването

Бъди проактивен, за да се предпазиш от заболяването

Минаха три години, откакто ми поставиха диагнозата рак и започнах лечение. Благодарността ми към екипа на Нутрибулет, които ми помогнаха да се възстановя и ми показаха пътя към здравето, е огромна.

С рака се сблъсках още преди самата аз да се разболея - майка ми мина по този път. Но дали защото остарявам, или е някаква епидемия, в последно време хората около мен също по един или друг начин са свързани с болестта.

Всъщност наскоро четирима мои познати също бяха диагностицирани с това заболяване. Ужасяващо е колко често чуваме за тази болест днес.  

Не искам да звуча депресиращо - моето намерение е да привлека вниманието върху превенцията на рака. Иска ми се преди години да знаех онова, което знам сега за предпазването от болестта. Ние можем да бъдем проактивни и да правим всичко възможно, за да избегнем определени рискове, свързани с рака. Дори при някои наследствени видове има какво да направиш, за да намалиш риска. В моя случай - подложих се на доброволна мастектомия, когато ми откриха рака. Нямаше да съм тук, ако не бях направила този избор.

Какво правя аз сега всеки ден, за да се предпазя от болестта? Стремя се да консумирам различни храни, за които проучванията показват, че помагат в борбата с болестта. Използвам Нутрибулет редовно, за да извличам най-важните хранителни вещества от суперхраните.

Това не само ми помага да поддържам здравословно тегло, но ми дава и достатъчно енергия, и ми помага да се чувствам като цяло отлично. Освен това съм спокойна, че правя всичко възможно, за да съм в добро здраве. 

Има толкова много страхотни комбинации от продукти, с които постигаш целта да си в добро здраве и да избягваш заболяването. Никога не се отегчаваш, само ставаш по-здрав. Използвам Нутрибулет хранителен екстрактор, за да си приготвям и десерти, затова не се чувствам лишена от нищо.

Поздравявам те, ако и ти си решил да живееш здравословно. Сподели и ти своите успехи с онези, които обичаш и им помогни да се мотивират, за да постигнат целите си. Трябва всички да си помагаме, за да водим дълъг и щастлив живот.

 

Източник:  nutriliving.com

От Шари Пак, ползва Нутрибулет, преборила се с рака

Top