Стегнат корем без упражнения

Стегнат корем без упражнения

Не позволявайте тялото ви да задържа вода

Голям и изпъкнал корем и няколко килца в повече често се причиняват от задържане на вода. Това задържане може да се дължи на много причини: някои изискват медицински преглед, а други повече грижа от ваша страна. Но има и много неща, които да направите сами, за да се отървете от излишните мазнини в корема…

Пийте повече вода

Задържането на вода може би е начин тялото ви да ви каже, че се чувства дехидратирано , затова пийте вода, за да се отдели задържаната в тялото, а коремът ви да се стегне по-бързо. Водата и билковите чаеве действат най-добре. Определено не трябва да пиете алкохол (той още повече дехидратира тялото) и подсладени напитки (захарта затруднява храносмилането). 

Хранете се правилно

Каква храна трябва да ядете, за да не се подува корема ви: първо, избягвайте солените храни (те са причина за задържане на водата) и второ: яжте много храни, богати на вода като плодове и зеленчуци.

Използвайте модни и не толкова съвременни трикове при обличане

Коремчето ви може да се стегне без упражнения като използвате оформящо бельо, скрито под останалите дрехи, което да акцентира върху по-добре оформените части на тялото ви.

Оформящо бельо под дрехите

Специалното оформящо бельо, направено от иновативни материали, може да направи чудеса, като напълно прикрие коремчето ви. Вие няма да отслабнете на мига, но останалите няма да узнаят вашата тайна.

Вземете идеи от модата от минали векове

Имаме предвид корсети и подобно женско бельо, което прави женското тяло да изглежда по-изкусително, като акцентира върху привлекателните му форми. За мъжете корсетът не е подходящ, но те могат да използват стегнати потници за същия резултат.

Наспивайте се достатъчно

Кой би помислил, че добрият сън ще ви помогне да стегнете корема? Определено е вярно: изследователи са открили, че хората, спящи по-малко от 8 часа на нощ напълняват повече от останалите. Това се отнася и за онези, които спят много леко и се будят често през нощта. За да не сте сред тях, направете следното:

Създайте идеалната атмосфера за сън

Повечето хора се нуждаят от идеалната атмосфера за сън: приятна стайна температура, удобна пижама, подходящи матрак и спално бельо. Проветрете хубаво спалнята и спете сред тишина и спокойствие. Почивката ви ще направи оформянето на стегнат корем по-лесно…

Вечер бъдете активни

Изразходването на цялата ви енергия е добра тактика, за да имате добър сън. Разходете се на чист въздух или свършете някаква физическа или умствена работа вечер. Това ще увеличи шансовете ви да заспите по-бързо, а освен това сънят ви ще бъде дълбок и възстановяващ.

Изберете подходящите фитнес уреди

Ако има налице революционна технология, с помощта на която да извършвате упражнения , без да губите излишно време и да натоварвате тялото си? Да, съществува такава!

Top