Тайната суперхрана, с която жената на Чанинг Тейтъм държи страхотна форма

Тайната суперхрана, с която жената на Чанинг Тейтъм държи страхотна форма
Джена Дюън Тейтъм е с доста задължения – тя е актриса, танцьорка, водеща на тв предаване, лайфстайл гуру и разбира се, майка на дъщеричката Евърли, както и съпруга на ослепителния Чанинг Тейтъм.
 
Джена винаги е била доста открита за начина, по който задържа формата си и как здравословната храна влияе с основна роля в това тя винаги да е в безупречна форма. Най-накрая звездата разкри и каква е тайната й. Мощно хранително смути, което е пълно със зеленчуци, а специалната съставка е включването на спирулина.

Спирулината е синьо-зелена, подобна на водорасло и има най-голямата концентрация на протеини спрямо теглото си от всички храни. Освен това е богата на желязо, по-богата дори от месото. Съдържа още бета-каротин (повече от моркови) и витамин В-12 (повече от говежди черен дроб).

Добива се от океана и със свежестта си се смесва отлично с компонентите на доста смутита, особено на тези с лимон. „Това е суперхрана за кръвта и за клетките“, казва Джена. Колкото до останалите съставки на смутито, това са - маруля ромен, спанак, целина, краставица, ябълка, банан и круши.

Колкото до крайния вкус... очевидно е достатъчно добър, че да спечели дори хранещите се нездравословно. „Чанинг мрази зеленчуци, но ще пие от това смути“, твърди Джена.

А съдейки по страхотната фигура на съпругата на Чанинг Тейтъм, ние се запътваме към кухнята и нутрибулета, за да тестваме препоръката й.

Top